Yangshuo toeristisch China - Reisverslag uit Yangshuo, China van Siebe Kortleve - WaarBenJij.nu Yangshuo toeristisch China - Reisverslag uit Yangshuo, China van Siebe Kortleve - WaarBenJij.nu

Yangshuo toeristisch China

Door: Siebe

Blijf op de hoogte en volg Siebe

05 Juli 2006 | China, Yangshuo

Hoi,

Gisteren ben ik aangekomen in Yangshuo(z'n 500 km ten noord-westen van Hong Kong.).Na een bus trip van z'n 9 uur over gatenkazenwegen was ik blij dat het er op zat, En denk ik de volgende keer toch maar de trein tenemen.
Gulin en in mindere maten Yangshuo zijn voor de Chinezen toeristische gebieden.Want het landschap is hier erg mooi met z'n vele vreemd ogende bergen.die doorkruist worden door rivieren.Er zijn hier daarnaast ook wel buitenlandse toeristen dus kan je hier nog gemakkelijk met Engels uit de voeten.
Ik zal hier nog een paar dagen blijven want ga nog een boottrip maken en groten bezoeken.

tussen mijn reis van Hong Kong naar Yangshuo ben ik nog 2 dagen in Guangzhou geweest.dit ligt 2uur met de trein van Hong Kong.Ook dit is een erg grote stad die vrij op het buitenland gericht en in de buurt waar ik verbleef waren veel Amerikan die daar waren voor Adoptie kinderen.
ondanks dat dit een oude stad is (meer dan 2000 jaar) is er vrij weinig te bezichtigen.
Ze hebben wel een graf tombe geopend van de heerser van zuidelijk china van Rond 150 jaar V.CHR. tevens hebben ze een gebied met europesche gebouwen die daar door handelaren zijn neergezet.

Nou groetjes maar weer vanuit een warm en zonnig China.

Siebe

• 05 Juli 2006 - 13:01

Kees:

Hoi broer,

Leuk je gisteren weer op de MSN te hebben gezien. Wist dus al wat je laatste tijd had gedaan, leuk om weer van je te horen.

• 05 Juli 2006 - 16:09

Je Ouders:

fijn dat je zo geniet van China. voor de warmte kun je ook in nederland zijn. wist ook al weer iets van je.online moet ik altijd weer even bedenken hoe dat is. wij gaan weekend feestje vieren bij Lida. kus je ouders.

• 05 Juli 2006 - 19:09

RRna:

Hoi siebe,
    Ja als Kees, en ma zo snel reageren kan ik niet achter blijven. Zit nu in een bloedheet lokaal op school, ja het zijn al weer de laatste dagen, dus...... Dat de busrit niet comfortabel is had je van tevoren kunnen weten, maar ik denk dat het uitzicht/landschap wel erg mooi is geweest onderweg. En dat maakt een hoop goed, ahum... of niet?
    groetjes en een dikke zoen

• 05 Juli 2006 - 21:11

Steven:

Die kortleves zijn er ook steeds als de kippen bij hè.... Zeg Kees: Doe jij niks anders dan wachten op berichtjes van Siebe, zodat je maar al 1e kunt reageren?

Tof om weer een verhaaltje van je te horen! Wat staat er nog meer op de planning binnenkort?

Steven

• 09 Juli 2006 - 15:46

Brechtje:

Hai Siebe, ik heb weer eens even gelezen en gekenen op je site. Leuk om te doen. Onze vakantie is net begonnen. Binnenkort een wat langere mail. Groet van ons allen.Brechtje

• 09 Juli 2006 - 20:21

J De Ruijter:

lees je belevenissen ben zelf met vakantie geweest vandaar wat laten reactie maar je beleeft heel wat maak je nog een dagboek geniet nog maarlekker groetjes a j de ruijter

• 17 Juli 2006 - 15:52

Anita:

Hee Siebe,

Leuk om te lezen hoe je het daar hebt en wat je zoal ziet. Ben nu al weer benieuwd naar je volgende verhalen.
    Waar ga je nu naar toe?

Liefs