Nieuw adres
Door: Siebe
Blijf op de hoogte en volg Siebe
24 December 2007 | Thailand, Buriram
Het was de bedoeling om de feestdagen in Nederland door te brengen. Maar helaas een vakantie visum zit er verlopig nog niet in,het verzoek was afgewzen en nu heb ik dus wel een bezwaar schift in gediend maar daar van zal het antwoord ook wel weer een maandje opzich laten wachten als het snel gaat.
De Kerst dagen worden hier niet gevierd(oke shopping centers proberen het er wel in tebrengen.)en het normale leven gaat dan ook gewoon door dus van een kerst kan ik dan ook niet spreken bij ook nog eens een graad of 30.het nieuwe jaar vieren we in Tako Tapi bij May haar familie.en Met de jaar wisseling zijn velen wel vrij en zijn de scholen ook 2 dagen gesloten.
Met de verbouwing van ons huis in Buriram schiet het al op en we kunnen er dan ook in het nieuwe jaar in.
Het adres is :
334/10 Jira rd.
Tumbol Naimuang
Amphur Muang Buriram 31000
We wensen iedereen dan ook fijne feestdagen en een voorspoedig 2008 toe en hopenlijk zien we elkaar dan weer.
Groeten,
Siebe,May en Serena
24 December 2007 - 15:14
Bart En Anne-Marie:
hallo lieve mensen,
Jammer dat je de feestdagen niet thuis kunt doorbrengen.
Wens jullie prettige kerst-dagen en een heel gelukkig
nieuw jaar. -
24 December 2007 - 20:16
Annemarie & Klaas:
Ha die Siebe, erg jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn, we hadden graag je meiden gezien. maar hopelijk lukt het snel om wel een visum te krijgen.
Hoop dat je (ondanks dat het niet gevierd word) toch een fijne kerst hebt en spetterend het nieuwe jaar in gaat. succes met jullie huis en tot snel!
dikke kus
24 December 2007 - 23:10
Gijs En Anita:
Hee Siebe
Zeker jammer dat jullie niet hier zijn in dit koude kikkerlandje om de kerst door te brengen. Een aantal dagen geleden was het hier heel mooi. Alles bedekt met een laagje ijs en sneeuw. Was wel leuk geweest voor jouw kleine meid... voor het eerst ijs. Niet dat ze daar veel van mee krijgt, maar het zouden wel mooie foto's zijn geweest.
Wij wensen jullie al het beste toe voor het nieuwe jaar. Veel geluk en succes in jullie nieuwe huis.
En natuurlijk ook fijne kerstdagen (al vier je het daar niet)
Maak er maar weer een mooi jaar van!!!!
Heel veel liefs
Gijs en Anita -
25 December 2007 - 11:54
Petra En Guido:
Hoi Siebe, we vinden het erg jammer dat je hier niet kan zijn zo rond de feestdagen. Al was het alleen maar even om je meiden te kunnen showen... Maar dat komt er vast nog wel van. We wensen jou, May en Serena in iedergeval alle geluk toe in 2008 en hopen jullie komend jaar echt weer te mogen ontmoeten.
Groetjes, natuurlijk ook van de andere meiden. -
27 December 2007 - 09:00
Ada En Jan:
Hallo Siebe en May,
Jammer dat jullie niet konden komen en dat we de kerst zonder jullie hebben gevierd. Desondanks was het toch wel heel erg gezellig met je ouders, Kees en Femke en onze familie. Wij wensen je een fijne jaarwisseling en het allerbeste in het nieuwe jaar. Misschien dat het toch nog eens gaat lukken om hier naar toe te komen met je gezinnetje.
groetjes en tot ziens -
28 December 2007 - 11:34
Niels En Ingrid:
Ha Siebe,
De bureaucratie rondom visa klinkt als een heel gedoe. Sterkte, het gaat je wel lukken. Een goede jaarwisseling, alle goeds voor 2008 en tot ziens! -
28 December 2007 - 13:22
Miranda:
Redelijk waardeloos van al het gedoe met visums enzo. Hoop dat je ondanks alles toch een leuke kerst hebt gehad en alvast een fijn nieuwjaar en hopelijk tot snel in Nederland! x -
31 December 2007 - 17:08
Piet EnNel:
Hallo Siebe en Mai
Gefeliciteerd met je nieuwe Woningen gezellige foto'svan jullie drieén.vandag oliebollen,beifnetsen saucijzen gebakken samen met Hans voor de familie ze smaakte echt ouderwets lekker ,moet lukken als 65 plusser.het bevalt ons nog steeds goed en volgede week weer een paar weken op wintersport.je ben toch niet vergeten dat we nog een keer zouden gaan of doet je dat als je dochter wat groter is.veder een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2008 het gaat je goed
gr Nel en Piet