Ouders weer terug naar Nederland
Door: Siebe
Blijf op de hoogte en volg Siebe
26 April 2006 | Thailand, Bangkok
Zondag zijn m'n ouders weer afgereisd naar Nederland na een verblijf van 3 weken in Thailand.
Ik ben de afgelopen week nog met ze door het noorden van Thailand geweest,We hadden een auto gehuurd en hebben een kleine 1800 km afgelegdt.
We hebben verschillende dingen gezien van berg bevolkingen tot oude monumenten van het Thaise rijk in de 13e eeuw,In de hoofdstad van der tijd SUKUTANIA,
Ook hebben we de hoogsteberg van Thailand bezocht en daar waren ook verscheindene watervallen die erg mooi waren.
M'n ouders hebben zich dus ook geen moment veveeld en hebben het erg naar hun zin gehad.
Zelf ben ik nog een paar dagen naar Buriram geweest terwijl m'n ouders in Phuket waren.
Ik heb daar het Waterfeest/thai nieuwjaar gevierd dit gebeurd met veel water pret en ik had dus zelf ook maar een watergun gekocht,Daarnaast word je gezicht ook nog regelmatig door iemand met een poeder of andere drap ingesmeerd.
groetjes
Siebe
26 April 2006 - 09:21
Kees:
He broertje,
Leuk van je te horen. Ik heb van papa en mama al veel verhalen gehoord, ze zijn erg enthousiast. Nu heb je weer rust en kan je je eigen gang weer gaan.
26 April 2006 - 10:45
Miranda:
Nou ik heb alle verhalen van je ouders gehoord. Klinkt allemaal fantastisch. Je zit daar volgens mij helemaal goed!! Wat zijn je verdere plannen? Enjoy! x -
26 April 2006 - 21:08
Guido:
Ha Siebe,
Zie dat je het nog steeds erg goed naar je zin hebt. Maar eeh... Voordat je weg ging lied je ons een hele route zien door ongeveer half azie. Gaat dit nog gebeuren of heeft Thailand zowel letterlijk als figuurlijk je hartje gestolen? -
26 April 2006 - 21:13
Rina:
Hoi Siebe,
Net even je laatste drie nieuwsbrieven en commentaar van je supporters gelezen. Onze computer had wat kuren de afgelopen maand, dus vandaar. Van pap en mam veel enthousiaste verhalen en gehoord dat het goed met je gaat. Fijn!
Tot hoors, liefs van je zus. -
27 April 2006 - 08:35
Steven:
Joh Siebe!
Goed om weer wat van je te horen.
Een kleine 1800 km? pfff, dat valt vast niet mee over onverharde bergweggetjes, of hebben ze daar ook hyper moderne snelwegen?
Hé vertel eens wat over de plaatselijke bergbevolking. Hoe leven zij? Zijn ze arm?
Hoe ziet het land er verder uit? Overbevolkt of juist heel groen? In het noorden is het denk ik tropisch?
Nog op de Mekong geweest of was je de andere kant uit?
He, morgenavond al weer koninginnenacht!
Hoe is het met de foto's?
Alles goed hier in Utrecht en groetjes
Steven
30 April 2006 - 21:01
Petra:
Hoi Siebe,
leuk om weer even een berichtje van je te lezen! Je hebt het volgens mij goed naar je zin! Ben benieuwd naar je volgende verhaal!
Hier, in het regenachtige Nederland (het lijkt wel herfst!), alles goed. Vandaag is mijn man, of te wel Guido, 28 geworden! Een feestje bewaren we wel voor als jij weer een keertje terug bent!
De koningin was gisteren nog in het mooie Zeewolde (heel gezellig met hagelbuien enzo!)!
Geniet maar lekker verder!
Liefs,
Petra -
08 Mei 2006 - 20:30
Hoi Siebe:
bedankt voor je mail,het is leuk om het te lezen maar vooral de foto reportage is geweldig.de koningin was geweldig te zien vanaf de rede en het was er droog.dat jou ouders genoten hebben bij jou dat hebben we vernomen met jou moeder haar verjaardag,de eilanden vakanties zijn nu voorbij.zeg groetjes van ons hier.de schenkjes.