Eilandje - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Siebe Kortleve - WaarBenJij.nu Eilandje - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Siebe Kortleve - WaarBenJij.nu

Eilandje

Door: Siebe

Blijf op de hoogte en volg Siebe

07 April 2006 | Thailand, Bangkok

Hallo,

Ik ben gelukkig weer helemaal de oude en kan dus weer van alles doen,En daar ben ik ook wel blij om want op een gegeven moment begon ik me toch een beetje tevervelen.

Mijn ouders zijn hier nu voor 3 weken op vakantie(waren waarschijnlijk bezorgd over mij.)en kunnen dus zien dat het goed met me gaat.
Ik heb een paar dagen met ze in Bangkok door gebracht en nu zitten we voor een paar dagen op een eiland(Ko Chang).Zondag gaan we weer terug naar Bangkok en dan gaan hun een dag of 4 naar Phuket en daarna nog een klein weekje met mij naar Chang mai(dat is in het noorden van Thailand.).
Zelf ga ik volgende week met m'n vriendinnetje naar haar geboorte plaats om daar Thai nieuwjaar tevieren(jaar 2550 wordt het dan).Het schijnt een groot water gebeuren te zijn waar iedereen elkaar nat spijt vooral de ouderen.Dit is ook de heetste periode van het jaar, want over een maandje begint het regen seizoen. En zal het dus wel wat afkoelen.

Siebe

• 07 April 2006 - 07:27

Kees:

Hoi Siebe en Papa&mama,

Voor mij weinig nieuws, de afgelopen tijd elkaar al regelmatig gesproken, toch wel handig de telefoon. Maar erg fijn dat het goed met je gaat, zowel qua gezondheid als voor de rest. Geniet maar lekker met paps en mams.

Liefs,
    je broer

• 07 April 2006 - 08:38

Dirk:

HE Siebe,
    gelukkig weer de oude. Tof dat je nu weer, samen met je ouders, wat kan gaan zien. Ben benieuwd wat Phuket voor indruk geeft. Veel plezier met je vriendinnetje (what´s in a name) in 2550, alvast happy new year!!

Lubbine, Levi, Emma
    & Dirk

• 07 April 2006 - 13:09

Brechtje:

Hoi Siebe,
    Ik moest aan je denken en was benieuwd waar je nu zit. Ik lees dat je amandelen eruit zijn, niet een echte leuke klus. Rina heeft het antal jaren geleden ook gehad. In iedr geval fijn dat je weer bent opgeknapt.
    Leuk dat je je ouders er zijn . Doe ze de groeten.
    Een groet van ons allen!
    Brechtje

• 07 April 2006 - 19:34

Steven:

Joh Siebe!

Alles goed jongen? In ieder geval beter dan het was denk ik?

Nog wat tempels bezocht de laatste tijd?

Dat eiland is dat zo'n eiland met wit strand, palmboompjes, cocktails, hangmatten en azuurblauw water.... Ach weet je, vertel eigenlijk maar niet, want das moeilijk te verdragen. Ik moest van de week nog de autoruit krabben om 6:45......

Veel plezier met je ouders, nieuw jaar en je vriendinnetje (hoe heet ze ook alweer?). Succes met je spannende avonturen en veilig aan hè.

Steven

• 11 April 2006 - 12:01

Coby:

hoi siebe. wat leuk he dat je ouders er zijn zo stel je jou moeder weer wat gerust.en laat ze straks maar lekker met hun leesboeken op het strand achter.zeg maar dat wij het hier heerlijk rustig hebben met 1 stal.maar dat het personeel eind juni wel weer aanwezigheids premie kan gaan inen. zeg heel veel plezier en gezondheid jullie daar allemaal.groetjes de schenkjes.

• 12 April 2006 - 14:35

Tauno & Ying:

Dat klinkt goed man Siebe lekker op een eiland. Wij zitten hier in Groningen op ons eigen eiland (ha ha ha). Ik hoop dat het leuk is om je ouders weer te zien en ze als toeristen gids te begeleiden? Ying is Nederlands aan het leren dit gaat heel goed! Ying is jarig op 16-04-2006. Dan komen een paar Zeewoldenaren langs. Erg leuk dat ze komen om haar eerste verjaardag in Nederland te vieren. Haar kliene neefje zei dat hij oom Siebe erg mist. Dus je hebt een blijvende indruk achtergelaten in Taiwan. Tot ziens groetjes Ying & Tauno

• 18 April 2006 - 10:30

Levi:

Hallo Siebe,
    W

• 18 April 2006 - 10:33

Levi:

Hallo Siebe,
    Wat een mooie foto,s hebben we gezien.. Allemaal mooie klokken (tempels maar voor levi zijn het kerkklokken)We hebben een hele tijd zitten kijken.(het varken slachten heb ik maar even overgeslagen) We zijn nieuwsgierig naar nog meer foto,s. Veel plezier en tot ziens,
    Groetjes van levi

• 21 April 2006 - 07:10

Steven:

Heeeee S.Kortleve
    Waar ben jij nu.....

Is het al 2550? En hoe komen ze aan dit jaartal?

Hebben ze daar ook een inburgeringstest?

Wanneer ga je nou naar Cambodja?

Hé veel plezier!

Eigenlijk vond ik het tijd voor een nieuw berichtje van je... Dus watskebeurt?

Steven