terug in thailand
Door: Siebe
Blijf op de hoogte en volg Siebe
15 Juni 2007 | Thailand, Bangkok
Ik vond het erg leuk om de meeste van jullie de afgelopen weken in Nederland weer eens tezien.En ondanks dat ik me nu min of meer hier ga vestigen hoop ik toch veel contact met jullie te kunnen houden.
Ik heb laats een laptop met webcam en micrifoon gekocht en kan dus nu ook overal online.Dus wat vaker msn'en!.
Zal in het weekend dus wel wat vaker online zijn want het is hier 5 uur later en dan is het doordeweeks meestal telaat.
Mijn broer heeft ook een nummer gevonden waar je mij goedkoop in thailand mee kan bellen.
dit kost 2 eurocent per minuut. het nummer is:0900 0129 en als de dame is uitgesproken mijn nummer:0061890752600.
We zijn nu in Bangkok en we zullen hier ook blijven tot de bevalling.May voelt zich nog steeds goed al gaat het bewegen steeds wat minder snel.gelukkig hebben we de meeste spullen al ge
kocht en het is nu dus ook afwachten.
Groetjes
May en Siebe
15 Juni 2007 - 13:54
Rina:
Hoi Siebe en May,
Ik vandaag twee keer op Msn (ja ik weet het nu te vinden, goed he!)Heb ik je net gemist, helaas. Volgende keer beter. Succes met de laatste lootjes en geniet nog even van jullie laatste dagen samen. Dikke kus Rina -
15 Juni 2007 - 16:29
Luiz:
Siebe
Mooi te horen dat jullie samen helemaal voorbereid zijn. Via al je mogelijkheden tot communicatie en het hergebruiken van deze site kan ver weg ook dichtbij zijn. Veel geluk en voorspoed voor de komende tijd. Tot snel,
Luiz -
15 Juni 2007 - 17:19
Anita :
Hee Siebe...
Goed te horen dat alles goed gaat met May. Hopelijk gaat het de laatste weeken ook allemaal voorspoedig.
Ik vond het ook erg leuk om jou weer te zien. Jammer dat Gijs je niet heeft kunnen zien, hij moet het maar weer met alle verhalen en foto's doen. Je zet hier toch wel foto's op van je kleine he nadat het geboren is. Kunnen wij het ook bewonderen.
Succes de komende tijd en tot de volgende keer
Liefs Anita en Gijs