Halong Bay - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Siebe Kortleve - WaarBenJij.nu Halong Bay - Reisverslag uit Hanoi, Vietnam van Siebe Kortleve - WaarBenJij.nu

Halong Bay

Door: Siebe

Blijf op de hoogte en volg Siebe

27 November 2006 | Vietnam, Hanoi

Hoi allemaal,

De afgopen 3 daden heb ik een boottocht gemaakt door Halong bay Dat met z'n 300 kleine en grote rots achtige eilanden op de wereld erfgoed lijst staat.De eerste dag hebben we een paar grotten bezocht op wat kleine eilanden en de nacht door gebracht in een mooie baai.De volgende dag hebben we gekanoot in een gebied waar veel kleine vissers kwekerijen zijn,De mensen zelf wonen er naast in kleine drijvende huisjes.Ook hebben we nog een eiland bezocht waar kleine aapjes rond liepen. Vandaag zijn we weer terug gevaren naar Halong city en heb ik de bus naar Hanoi genomen waar ik de 3 dagen daarvoor was geweest.

Hanoi is een lekkere chaotische stad met nauwe straatjes en teveel toeterende scooters,De tempels in de stad hebben vele chineze invloeden.de chinezen hebben hier dan ook meer dan 1000 jaar gezeten.
Vanavond neem ik de slaap trein naar Sapa dat helemaal in het noorden ligt.Dit is het bergen gebied in Vietnam waar vele minder heden wonen.

Heb foto's geplaatst van mijn reis door Laos.
zie hier : http://www.siebe.mijnalbums.nl/

Groetjes

Siebe

• 27 November 2006 - 12:16

Anita:

Hoi hoi

Leuk hoor allemaal weer. Vooral de foto's. Leuk om te zien hoe het met je gaat. Ik zal jou ook even de groepsfoto van het weekendje weg sturen. Kan je ons ook allemaal weer eens zien.

Ga je nou alleen met de slaaptrein verder of gaat May met je mee???

Veel plezier verder!
    Doei doei, veel liefs

• 27 November 2006 - 12:38

Kees:

Hoi Siebe,

Leuk weer foto's van je te zien. Zo'n dikke stapel bankbiljetten, zo te zien ben je voorlopig nog niet blut ;-). Veel plezier in Vietnam de komende weken, wij zien je met de Kerst.

Kees

• 28 November 2006 - 21:41

Je Ouders.:

wat een mooie fotos.Geweldig dat vuurwerk dat taartje leuk he je bent echt jarig geweest.May zal wel genieten he.Groetjes. tot gauw.

• 29 November 2006 - 11:58

Rina:

Hoi Siebe,
    Geen flauw idee waar in Vietnam alles ligt, mega groot land zeker! Heb je nog wel enig benul van alle verschillende tempels die je hebt gezien? Ben zelf ook wel benieuwd. groetjes!

• 29 November 2006 - 12:17

Steven:

Joh, Siebe!

Grappig dat ik een smsje van je kreeg!
    emailadressen: stevenlangstraat@hotmail.com en taunodekker@hotmail.com.....

Alles goed verder? Begint al dat natuurschoon al "normaal" te worden?

Steven

• 01 December 2006 - 12:11

Ingrid:

Hallo Siebe,
    bedankt voor je foto's, haal ze net uit de post. Hartstikke leuk! Hou je van yakthee? Ik vond het gaan, als je maar niet bedenkt dat het thee met boter is... Met ons alles goed. We plannen een reisje naar Zuid Afrika in januari. Veel zin in!
    Pas goed op jezelf en tot ziens!
    Ingrid

• 01 December 2006 - 20:00

Doede:

Hoi Siebe,

bedankt voor de leuke foto's.. Guilin, daar wil ik zeker ook nog naar toe. Veel plezier daar in ASIA :)

Je neef Doede