Bangkok
Door: Siebe
Blijf op de hoogte en volg Siebe
08 Juni 2006 | Thailand, Bangkok
Hier in Bangkok is het leven nog steeds goed. En gelukkig valt het regen seizoen erg mee veel zon in de morgen en meestal aan het eind van de dag een regen bui.
Ondanks dat Thailand niet met het WK voetbal mee doet is hier ook een voetbal gekte want voetbal is hier tegenwoordig ook veruit de grootste sport. Ik heb al redelijk wat nieuwe oranje Fans gemaakt dus laten we hopen dat het eindelijk eens goedkomt met Nederland en dat we die beker bij die oosterburen weg halen.
Maandag zit de Koning 60 jaar op de troon en dus is er een groot feest en zijn de meeste mensen vrij, zoals we in Nederland Oranje dragen is hier Geel de kleur dus misschien ook nog maar even eentje aaschaffen.
Ik heb ook wat foto's geplaats van mijn reis in Cambodja die kan op deze link bekijken
De groeten uit een zonnig Bangkok.
Siebe
08 Juni 2006 - 10:12
Kees:
Hoi Siebe,
Leuke foto's hoor, fijn dat je je vermaakt. Ik heb ook weer de vakantie kriebels en ga 21 juli drie weken naar Sri Lanka. Het weer wordt hier beter, aanstaand weekend zelfs 25 graden.
De oranje koorts hier komt op gang, versierde huizen en auto's. De eerste wedstrijd geef ik een bbq in de tuin voor vrienden.
Papa en mama zijn op vakantie naar het oosten. Ik heb ze gisteren gesproken, veel file op de heenweg en matig weer. Maar ook zij hebben het naar hun zin. Met al die vakantiegangers in de familie voel ik mij een werkpaard, maar het is jullie gegund. Spreken we elkaar binnenkort?
Groetjes, ook aan Mai.
Kees -
08 Juni 2006 - 10:54
Chris:
Hoi hoi,
Gelukkig kan je het WK daar volgen dan. Maak je daar ook pool-tjes zoals in de bakkerij?
groetjes, chris -
08 Juni 2006 - 13:37
Ronald:
Werkpaard Kees maar zeuren, een paar deuren verderop moeten ze ook hard werken.
Siebe, mooie tempelcomplexen en wat groot. Ik als tempel-analfabeet vraag me af hoe oud die dingen zijn.
Veel plezier verder in Bangkok en maak er maar een oranjefeest van tijdens het WK. -
09 Juni 2006 - 09:15
Steven:
Hi Siebe.
He toffe foto's van Cambodja! Maar wat mij opvalt is dat er geen enkele andere toerist opstaat... Is het zo rustig met backpackers? En wie heeft de foto's dan van jou gemaakt???
60 jaar op een troon zitten lijkt mij een hele prestatie en dus tijd voor een mooi feestje!
Groetjes
Steven -
12 Juni 2006 - 13:54
Rina:
Hoi, fijn om weer wat van je te horen. Mooie indrukwekkende foto's. Hier gaat alles zo z'n gangetje. liefs je zus -
22 Juni 2006 - 21:55
Tauno & Ying:
Mooi mooi erg mooi weer die foto's. Nederland moet tegen Portugal spellen. Veel kijk plezier op zondag 25-06-06. Tot later.Groet Tauno & Ying.