Warm en regen laatste 2 dagen
Door: Siebe
Blijf op de hoogte en volg Siebe
21 Februari 2006 | Thailand, Bangkok
Zit nu al weer een week in Thailand en de tijd vliegt.
Ben na de bruiloft van Tauno en Ying nog een klein weekje in Taiwan gebleven.Ben nadat we de vader en zus van Tauno hadden uitgezwaaid nog 2 dagen langer daar gebleven en ben met hun nog naar Taipai101 geweest (dit is op dit moment het hoogste gebouw van de wereld met 508m hoog.)daarna zijn we naar naar het monument van de Vader van Taiwan geweest.
In Thailand werd ik op het vliegveld opgehaald door de Australieer die net getrouwd was en ben met hem naar weer terug gegaan naar Buriram (plaats waar z'n vrouw woont) en heb daar een week door gebracht samen met m'n Thaise vriendinnetje.
Heb daar niet veel gedaan, 1 dag kwamen de monniken langs om te bidden en te eten(1e steen van het huis was 4 jaar daarvoor gelegd.)en de hele familie was dus ook aanwezig.Voor het diner van de Monniken moesten we s'morgens al om 3 uur naar de markt plaats half uurtje rijden en daar was al volop leven in de brouwerij met honderden marktkraampjes.waren rond uur of 5 weer terug en toen 5 uur bezig geweest om alles klaar,Er was genoeg voedsel voor een heel weeshuis.
Ook nog naar phanomrung geweest dit is een oude Tempel dicht in de buurt.(Buriram ligt tegen de grens van Cambodja)En was gebouwd in de 13e eeuw.
Zit nu weer in Bangkok zou eigenlijk al naar de zee gaan maar de laatste 2 dagen afentoe tropische regen bui en dus nog maar even afwachten wat ik ga doen.
Groetjes
Siebe
21 Februari 2006 - 14:27
Kees:
He Siebe,
Wat lees ik nu, Thais vriendinnetje ;o), wat dacht je wat Tauno en die Australier kunnen kan ik ook. Leuk om weer een verhaal van je te lezen, wat was er nu precies met een aanrijding in Taiwan, dat vertelde mama. Ik hoop dat je snel weer foto's plaatst, erg leuk om te bekijken.
Pas goed op jezelf. Veel plezier -
21 Februari 2006 - 14:50
Ronald En Rina:
Hoi Siebe,
leuk om je stem zondag even te horen. We missen dat je niet zomaar even, onaangekondigd, langs komt. Fijn dat alles goed met je gaat. Ronald wil weten of we onze vakantiedagen al door moeten geven, i.v.m. beschikbare trouwdata!!! -
21 Februari 2006 - 15:15
Femke:
Hey Siebe,
Hmmm, tropische buien... Stuur ook maar wat warmte deze kant op als je wil ;-P
Denk laat ook maar eens weten dat ik steeds uitkijk naar een nieuw verhaal of foto's: errug leuk!!
Lekker hoor, dat je relaxt kunt doen waar je zin in heb, afhankelijk van de mensen en het weer.
Groetjes -
21 Februari 2006 - 22:22
Betty Kortleve:
lieve siebe
vindt het heel bijzonder omje verhalen te lezen,krijg ook een beetjehet gevoel of ik op vakantie ben.Metons is alles oke
groetjes [tante]betty. -
22 Februari 2006 - 23:40
Je Ouders:
siebe leuk om weer een berichtje te lezen.fijn dat je zo geniet. wij zijn druk met de Rede. badkamer helemaal gesloopt.je vader is kippenboer. vogelgriep komt steeds dichterbij al in duitsland.verder hier alles z,n gangetje erg koud. Knuffel van je moeder. fijn om je stem af en toe te horen. doei groetje ook van je vader natuurlijk. -
23 Februari 2006 - 23:19
Neef Wim:
Siebe, supercool om alles te lezen en wat zag je er strak uit in dat witte pakje. Trek dat vooral ook aan als je over zoveel maanden weer terugkomt. Dan kunnen we lachen op Schiphol! Nee, serieus, staat je goed. En cool dat je een meisje aan de haak heb geslagen. Heel cool - he veel succes daar. Hou je in de gaten!
Groet,
Neef Wim -
25 Februari 2006 - 21:22
Petra:
Ha die Siebe,
leuk weer een berichtje van je te lezen! Ik hoop dat je binnenkort weer wat foto's kunt plaatsen. (misschien ook van je vriendinnetje..waar wij hier in Dronten erg nieuwsgierig naar zijn natuurlijk..!)
Veel (reis)plezier verder!
Groetjes, Petra
P.S: Hier alles trouwens goed. Wel erg druk met de studie, maar het zijn de laatste loodjes (nog 3,5 maand). Arianne denkt trouwens nog steeds dat je in een vliegtuig zit! Elk vliegtuig dat ze ziet vliegen wordt uitbundig begroet met: "Daaaaag Siebe!!" -
26 Februari 2006 - 16:34
Linda En Jeroen:
jee je vermaakt je uitstekend ne wat veel nieuwe indrukken ik[linda] ben vooral benieuwd naar je dames contacten
siebe blijf genieten van alles -
28 Februari 2006 - 12:57
Anita:
Leuk hoor om te lezen wat jij daar allemaal uitspookt. Je hebt het geloof ik wel naar je zin he daar! Wij hadden vrijdag weer een 80's party. Jammer dat je er niet bij was het was namelijk wel weer gezellig. (ondanks dat ik moe was) Je moet snel maar weer eens een nieuw stukje schrijven met wat meer foto's...
Veel plezier daar...
Liefs Anita -
04 Maart 2006 - 18:42
Dirk:
He Siebe,
wat een verheugende berichten. De trouwspeculaties hier in het Zeewoldense doen al volop de ronde. Lubbine komt in ieder geval die kant op. Zo´n vaart zal het toch niet niet lopen, mag ik hopen.
Groeten
vanuit grieperig Zeewolde -
08 Maart 2006 - 19:43
Luiz En Alienke:
Siebe. Gaaf man die nieuwe foto's. Tof dat je nog zoveel met Tauno en Ying hebt ondernomen. Echt wel hoog dat gebouw, daar zou ik niet meer in durven na onze beklimming van de televisietoren in Berlijn. Kon je vanaf daar Thailand zien liggen? Geniet van je verder avonturen. Liefs Alienke en Luiz. -
10 Maart 2006 - 06:45
Steven:
Heee Siebe!
Het regent zeker nog steeds daar in Bangkok???
Nee hoor, ben wel weer benieuwd naar de nieuwe en spannende avonturen van Siebe....
Steven