Bangkok
Door: Siebe
Blijf op de hoogte en volg Siebe
17 Januari 2006 | Thailand, Bangkok
Na twee zeer voortvarende vluchten ben ik in Bangkok aangekomen,want de de vluchten in Frankfurt liepen mooi op elkaar over,er zat maar een uurtje verschil tussen dus ik kon meteen gaan boarden.
Zit nu in een Hostel in de Backpackers buurt en daar stikt het hier dus ook van.
Ik had vrij snel een slaapplaats gevonden, en had dus tijd om even door de stad te gaan slenteren,was allen niet zo handig bezig in een kleding zaak,ik deed een beetje mee met die kleren makers maar dat had ik dus beter niet kunnen doen, want voor ik het wist waren ze met drie man met me bezig :maten op nemen en stoffen halen voor het pak en een blouse, en ja toen kon ik er onderhand moeilijk nog onder uit,WAnt ik kon er geen woord tussen krijgen, Heb toen maar even een belletje naar mijn broer gemaakt, die zij natuurlijk niet doen en had ik even wat lucht om een goed excuus tevinden, Heb ze dus uiteindelijk maar 250B gegeven=5 euro voor de moeite en kon ik gelukkig gaan.Volgende keer dus weer wat allerter zijn en niet vriendelijk je alles laten aan praten.
Voor de rest is het hier erg lekker weer een graadje of 30 dus heb niks teklagen.
Siebe
17 Januari 2006 - 12:44
Fernon:
Hey gozer....ik zie dat je bent begonnen aan je wereldreis. Vette shit hoor! Geniet ervan en pas goed op jezelf! Laterzz fernon -
17 Januari 2006 - 15:34
Kees:
He broertje,
Hmmm ik heb zin om ook die kant op te gaan, bedenk mij nu hoe leuk Bangkok was.... Hier is het koud en druk, geniet er maar van. -
17 Januari 2006 - 16:56
Hans K:
Toch wel grappig dat een bijdehand in de familie zich een maatpak laat aanmeten en niet durft weg te lopen.Waar een broer en talen niet goed voor zijn. Ik hoor je vader al schaterlachen achter de pc als hij het leest.
Gaarne de mai naar fam_kortleve@wanadoo.nl -
17 Januari 2006 - 19:40
Dantuma:
Hoi Siebe,
Een mooi pak is nooit weg, maar goed aan het begin van je trip heb je daar niets aan. Met groet Brechtje en de rest -
17 Januari 2006 - 22:20
Joop En Coby:
Jammer dat we niet op je feestje konden zijn [ het boulen was erg laat afgelopen] leuk wat van je te horen,veel plezier groetjes van ons.doeiiiiiiiiiiiiiii -
18 Januari 2006 - 22:10
Rina:
Hoi,
Ben vanavond met de meiden wezen eten en hoorde van Linda dat je had gemailed. Ik kijken, geen bericht. Kees bellen voor hulp,net als jij(!!!!)en je ziet het resultaat. Fijn dat je een goede reis hebt gehad. Dikke kus. -
19 Januari 2006 - 21:53
Dirk:
He Siebe,
Goed dat je daar bent man, een pak zou je toch best goed staan lijkt, maar helaas een gemiste kans....
He leuk man om zo een beetje op de hoogte te blijven via deze site.
groeten Lubbine Levi Emma -
19 Januari 2006 - 22:09
Fam De Leeuw- Van Dis:
He Siebe,
goed om te lezen dat je reis voorspoedig is verlopen!
Toen je zondagavond bij ons weg was gereden, wist Arianne niet hoe snel ze naar het andere raam moest rennen: "Siebe VLIEGTUIG!! DAAAG!!" Ze dacht eerst nog dat je auto in een helicopter zou veranderen...maar helaas voor haar gebeurde dat niet eens!
We hopen snel weer een berichtje van je te lezen hier op de site. Geniet ervan!
Groetjes, Guido, Petra & Arianne -
21 Januari 2006 - 11:50
Annemarie:
zo ben je nu al op zoek naar een trouwpak? dat gaat snel! wel leuk als je in zo'n mooi pak op de bruiloft komt. maar om het dan de hele reis mee te dragen gaat denk ik een beetje lastig. waar zit je nu? lekker aan het luieren in je hangmat onder de palmbomen? -
21 Januari 2006 - 21:56
Steven:
Hi Siebe,
Goed dat je goede reis hebt gehad! En meteen maar in het diepe gedoken?Jij windt er ook geen doekjes (of stofjes in deze) niet om hè? Maar reizen is natuurlijk ook pas echt reizen als je eens goed bent afgezet... Maar bijna afzetten telt ook wel hoor. Als het maar mooie verhalen oplevert. Alleen: je bent een paar uur weg en je hebt al hulp nodig van je broer??? Dat belooft wat voor het komende jaar! Maar lig je al in de zon te loeren vanachter je welverdiende cocktail naar al dat moois?
Enjoy!
Steven -
21 Januari 2006 - 22:41
Papa En Mama:
Hoi Siebe,
Mail lukt nog steeds niet, nu via R en R. We hebben je pak, etc. naar Leeuwarden gebracht. Was bijna niet nodig geweest he? Pas maar op hoor! Poosje terug op tv. programma, man werd gevraagd om in een trouwceremonieals "echtgenoot" mee te spelen, bleek achteraf alleen echt te zijn!! Je bent daar getrouwd voor je het weet. Heb je al wat gereisd? Mooie cultuur? Wij gaan zondag 22/1 t/m 5/2 naar Fuenteventura, ook zon he! Ik stuur wel een paar sms. Knuffel en kus je ouders. -
02 Februari 2006 - 10:40
Chris:
Hee Siebe,
Je rondtrek reis is dus begonnen. Begon leuk dus zo te horen. Veel plezier, ik zal je site in de gaten houden.
have fun!